Yoga for alle:

v/ Dimka Hvas

I dette yogaforløb vil du igennem en kombination af yogastillinger, vejrtræknings-øvelser og klangmeditation blive guidet hele vejen rundt i krop og sind. Det vil styrke en følelse af balance mellem krop og sind og forny energien i dig.

Mine yogatimer vil have en fast opbygning, hvor vi begynder med “at lande” i vores krop, give slip på dagen fra i dag og skabe opmærksomhed på os selv. Dette er en vigtigt del af yoga, da vi arbejder hver især med os selv, og ikke skal fokusere på hvordan andre ser ud i yogastillinger.
Derefter vil der være en blanding af yoga-asanas, som både vil være løse stillinger og små flow. De forskellige stillinger vil give mulighed for at øge smidighed, styrke balance, øve at lytte til sig selv og skabe ro for sig selv. Fordi yoga er meget personlig, og alle vores kroppe er specielle, vil stillinger blive forklaret med moderationer, og derfor er dette yogaforløb for alle.
Afslutning i mine timer er afslapning/meditation, hvor jeg bruge yoga Nidra, som er en slags yoga, hvor man opnå en dyb afslapnings og/eller hvor jeg spiller på mine klangskåle. Disse skåles vibrationer og toner skaber også en dybt afslapning.


Yoga for alle / Dimka Hvas
Torsdag 12/09
kl. 16.30-18.00
Vemb Hallen
10 gange
500,-
Medbring Yogamåtte + tæppe