Mad for Mænd.

Dette kurset er for dig som gerne vil lave en masse skøn mad.

”Dyrlægens natmad”

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 1 skive leverpostej
  • 1 stk. krydderfedt
  • 1 skive sky
  • 4 papirtynde skiver saltkød
  • 3 løgringe
  • 1 kvist dild.

Læg en skive leverpostej på det smurte brød. Oven på leverpostejen lægges krydderfedt, herpå skyen og til sidst 4 skiver saltkød, så de dækker det, der er under. Der pyntes med løgringe og dild.

Hertil nydes en kold øl."

Vi laver dejlig mad - både det vi kender og det vi ikke kender.
Dansk - nordisk - fra de varme lande - og det store kolde bord

Udover kursusafgift på i alt 550,-   vil prisen for råvarer, opskrifter
og et glas vin være ca. 80-100 kroner pr aften. Velbekomme.

 

Kurset er 4 gange:  - Kl 18.00-22.00

med start 4/10, 11/10, 18/10 samt 25/10
 

 

Mad for Mænd  med Hanne Mette Jensen

Start :  Tirsdag 4/10      kl. 18.00-22.00

Sted :   Vemb Kulturhus, Kjærsvej 3

Antal gange : 4

Pris :  550,- + materialer